Verhuur met bestuurder

Verhuur met bestuurder

Graafmachine huren met bestuurder

Vanbrusselt biedt u tevens de mogelijkheid om onze graafmachines te huren met bestuurder. Op deze manier kunt u zich enerzijds bezighouden met uw kernactiviteiten en wordt u anderzijds voorzien van een snelle en bovenal betrouwbare service aan een eerlijke prijs. De tarieven worden immers per uur bepaald of er wordt in samenspraak met u op voorhand een vaste prijs bepaald, waarvan later niet afgeweken wordt.

Voordeel van een verhuur met bestuurder is dat ook moeilijker bereikbare plaatsen kunnen benaderd worden, dit zowel bij kleinere werken als omvangrijke projecten. Zo gaat Vanbrusselt steevast met de nodige zorg te werk en werkt het bovendien uiterst snel en netjes af, het uitgraven of verzamelen van puin kunt u dan ook met een gerust hart aan ons overlaten.

Aarzel niet ons te contacteren, een team van enthousiaste medewerkers staat hierbij steeds te uwer beschikking om u op een zo efficiƫnt mogelijke manier te dienen. Wilt u een machine reserveren kan dit te allen tijde via het reservatieformulier.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x